top of page

UTVECKLING GENOM ÄVENTYRET

Ett utvecklande sätt att utveckla sitt team

Konceptet skiljer sig från "eventföretagens" på ett sådant sätt att aktiviteten är designad med fokus på utvecklingen. Äventyret sker under kontrollerade former i samverkan med professionella utövare.

Aktiviteten kopplas ihop med vetenskapligt utvecklade teorier om människor och organisationer.

När ett team är bra, då är det magiskt bra!

Havskajak

Längs Sveriges öst- eller västkust paddlar vi en dag i övernattning i tält eller att vi avslutar på konferensanläggning vid slutet på dagen - med badtunna, middag och summering. Dag två arbetar vi med vetenskapliga instrument för att knyta ihop dagarna till den önskade utvecklingen.

Havskajak

Klippklättring

I Sverige eller Spanien - där vi har bra samarbeten med lokala bergsguider. Så planera in en tre-dagars tripp med klättring, teamutveckling och avkoppling. Behöver inte kosta mer än att hålla sig hemma i Sverige. 

Klippklättring Alicante

Cykling

Längs fjällryggen, kanske för att prova på Cykelvasan eller en del av den. Du har önskemålet och vi lyssnar med våra samarbetspartners vad de kan hjälpa oss med.

Mountainbike vid sjön

Forskajak

I någon av våra svenska vattendrag får vi lära oss att hantera kajaken i strömt vatten, samt läsa strömmar och kamraträddning.

Fungerar inte årets alla dagar då vattenfödet behöver vara på rätt nivå.

Forskajaking i Nissan

Löpning & Vandring

I skogen, på fjället, längs en av våra fina leder eller mellan punkt A och B. Kanske avslut i en stuga med gemensam matlagning?

Som vanligt är dag två vikt till utveckling av knoppen - med äventyret som bas.

unga Joggers

Segling

I någon av våra fantastiska skärgårdar eller kanske med ledningsgruppen eller teamet i underbara Kroatien. I ett sådant upplägg väver vi ihop segling med eftersnack i teorier kring team- och organisationsutveckling.

Lyxbåtar Sailing
bottom of page